Δύο γυναίκες - δύο διαφορετικές στάσεις απέναντι στην  ζωή. Υπάρχουν γυναίκες που τις περισσότερες φορές ακτινοβολούν και προσπαθούν να είναι  ειλικρινά ευτυχείς. Φυσικά, έχουν και περιόδους θλίψης και πολυπλοκότητας, αλλά φαίνεται να είναι φευγαλέες και να μην παραμένουν στη ζωή τους.

Και υπάρχουν, και δυστυχώς, η πλειοψηφία, που είναι πάντα δυσαρεστημένες με κάτι, συχνά κουρασμένες (αν όχι πάντα) και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν την λύπη του συντρόφου τους ή ακόμα και των φίλων τους.  Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των συνηθειών και των ενεργειών αυτών των γυναικών; Τι πρέπει να κάνω για να αισθάνομαι ικανοποιημένη και να ζήσω ευτυχισμένη?και τι σημαίνει για μένα ευτυχία?
Όταν μπορέσω να απαντήσω σε αυτά τα ερωτήματα ίσως τότε έχω πατήσει το πρώτο σκαλοπάτι διερεύνησης της δικής μου προσωπικής ευτυχίας!

1. Ξέρτε πού πηγαίνετε

Οι γυναίκες που αγαπούν τη ζωή ξέρουν να αγαπούν ζωή τους και να διεκδικούν, έχουν πάντα τον δικό τους τρόπο, σχέδια και στόχους, ακολουθούν αυτό το μονοπάτι. Οι γυναίκες που είναι πάντα κουρασμένες ακολουθούν τους τρόπους των άλλων ανθρώπων και ικανοποιούν τους άλλους. Η κοινή γνώμη είναι πολύ σημαντική για αυτούς, και η δική τους είναι χτισμένη σε ΠΡΕΠΕΙ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

2.Ισορροπημένη αυτοπεποίθηση

Οι γυναίκες που αγαπούν τη ζωή , δεν φτάνουν στα άκρα: υπερηφάνεια ή τίποτα;Επιλέγουν  καλύτερα την αρμονία και την ισορροπία: (βεβαιότητα = υγιή ψυχολογικά όρια + σωστά ισχυρά δικαιώματα). Σεβαστείτε τον εαυτό σας και κατανοήστε ότι και οι άλλοι είναι καλοί άνθρωποι μην προσπαθείτε να αποδώσετε ευθύνες στους άλλους απλά ψάξτε μέσα σας να δείτε τι είναι αυτό που δεν σας ικανοποιεί και απλά ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ.Γίνετε ένας αγαπημένος γονέας για τον εαυτό σας και προστατέψετε τον  και μια ευγνώμων γυναίκα για τους φίλους και αγαπημένους σας. Εύκολα θα νιώσετε ευφορία και αρμονία σε σχέση με τον εαυτό σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χαρίζετε υποσυνείδητα και απλόχερα την θετική σας ενέργεια.

Στις "κουρασμένες γυναίκες"η αίσθηση είναι η εξής :  η υπερηφάνεια και αλαζονεία, αυτή η αίσθηση της πλήρους άχρηστης.

3.  Κριτική στον εαυτό μας!

Οι γυναίκες που αγαπούν τη ζωή , έχουν τη συνήθεια στο τέλος κάθε ημέρας να βλέπουν τι αποκόμισαν και πώς διαχειρίστηκαν την ημέρα τους αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να αναπτύσσονται και να διορθώνονται καθημερινά. Οι «κουρασμένες γυναίκες» έχουν τη συνήθεια να συγκρίνονται με τους άλλους, στη συνέχεια να ζηλεύουν και στη συνέχεια να ισχυρίζονται ότι κάποιος άλλος είναι χειρότερος.

Με πολλή αγάπη για όλες εκείνες τις φίλες που έρχονται στο μικρό μου χώρο καλλωπισμού και μοιράζονται μαζί μου όλα όσα τους απασχολούν!  
                          <<Το ελιξήριο της ομορφιάς μας είναι η ψυχή μας>>
Μην το ξεχνάτε αυτό....... Αυτή είναι η αφετηρία

                          



                                                                                        
                                                                                   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις